Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | dešrelės (pieniškos ) | |
100 gramų | sūris (fermentinis ) | |
5 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
5 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Blyneliams: | ||
2 stiklinės | pienas | |
1 stiklinė | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
3.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Valgome su pikantišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai blynai su vištiena
- Pasninko blyneliai
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Blynai su kepenų įdaru
- Lietiniai su silkės įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Blyneliai su varške
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Lietiniai su padažu
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Ruginiai blynai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Dešrelės, pieniškos ,
10 vienetų -
Sūris, fermentinis ,
100 gramų -
Padažas, pomidorų,
5 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...