Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
250 gramų | vištiena (faršas) |
200 gramų | sūris |
3 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | kečupas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai kitaip
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Blyneliai su mėsa
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Šokoladiniai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Alaus lietiniai
-
Dideli blynai
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...