Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.
Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
| 250 gramų | vištiena (faršas) |
| 200 gramų | sūris |
| 3 vienetai | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Bananų blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Blynai kitaip
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Dideli blynai
-
Lietiniai su padažu
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su varške
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
