Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | špinatai |
| 100 gramų | sūris (pelėsinis) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 riekė | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai su įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Saldūs blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai su mėsa
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietiniai su vištienos įdaru
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
