Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | špinatai |
100 gramų | sūris (pelėsinis) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 riekė | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Maroko blynai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Paliepsniai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...