![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blyneliai su įdaru
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su obuolais
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Dideli blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
Iškepti lietinius.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...