
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai su įdaru
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Varškės blyneliai
-
Bananų blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lavašo lietiniai
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
Iškepti lietinius.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...