
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Blyneliai su varške
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su varške
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Pasninko blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Bananų blynai
-
Dideli blynai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Blyneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
Iškepti lietinius.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...