Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Blynai kitaip
- Orkaitėje keptas blynas
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai blynai su vištiena
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Ruginiai blynai
- Blynai su kepenų įdaru
- Blyneliai su įdaru
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Šokoladiniai blynai
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Saldūs blynai
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su mėsa
- Blynų tortas mažiesiems
- Blyneliai
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
Iškepti lietinius.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...