Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!
Alaus lietiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
375 mililitrai | pienas |
125 mililitrai | alaus (šviesus, nefiltruotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.3 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 vieneto | svogūnai (keptuvei patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus lietiniai
- Alaus lietiniai
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Ploni ir minkšti blynai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Bananų blynai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lavašo lietiniai
- Pasninko blyneliai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Lietiniai su padažu
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Blyneliai su mėsa
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Orkaitėje keptas blynas
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Lietiniai su silkės įdaru
- Saldūs blynai
- Blyneliai
Alaus lietiniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
375 mililitrai -
Alus, šviesus, nefiltruotas,
125 mililitrai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, keptuvei patepti,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
anonimas
2015-01-24 13:36
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...