Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, druska ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Kepame blynus. Į keptuvę aliejaus pilti nereikia, nes į tešlą dėjome sviesto. Jei keptuvė gera, nesubraižytu paviršiumi, blynai tikrai nelips. :)
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | uogienė |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
400 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Varškės blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Bananų blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Maroko blynai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Lietiniai su varške
-
Lavašo lietiniai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su padažu
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų - Uogienė
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, druska ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Kepame blynus. Į keptuvę aliejaus pilti nereikia, nes į tešlą dėjome sviesto. Jei keptuvė gera, nesubraižytu paviršiumi, blynai tikrai nelips. :)
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Grantas
2012-10-18 17:56
Kaip skanu :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...