Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | lavašas |
| 500 gramų | žuvies filė |
| 1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
| 70 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su varške
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Saldūs blynai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Dideli blynai
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai su obuolais
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietiniai su grybais
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Lina
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
