
Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | lavašas |
500 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
70 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su padažu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Saldūs blynai
-
Blyneliai su varške
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Pasninko blyneliai
-
Desertiniai lietiniai blynai
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
(
)
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...