Batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti ir įtrinti česnaku.
Kiekvieną riekelę aptepti plonu sluoksniu sviesto.
Smulkiai sutarkuoti fermentinį sūrį. Sūrį (pusę turimo kiekio) sumaišyti su garstyčiomis ir majonezu (2 šaukštai).
Likusį surį sumaišyti su krapais ir majonezu.
Kiekvieną riekelę apdėti sūrio įdaru, kaip parodytą nuotraukoje.
Į riekelės vidurį įdėti skiltelę pomidoro.
Gero apetito!
Dinos sumuštinukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | batonas |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Keptos krevetės
- Ispanijos omletas
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Įdarytos paprikos
- Silkės su citrina
- Buritos (burritos)
- Kibinai
- Bulvės „Akordeonas“
- Silkė su daržovėmis
- Daržovių užkandėlė
- Užkandis su vytinta jautiena
- Kibinai
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Grybų užkandis
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Bulvių kamuoliukai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Šaltiena
- Vėrinukai
Dinos sumuštinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti ir įtrinti česnaku.
Kiekvieną riekelę aptepti plonu sluoksniu sviesto.
Smulkiai sutarkuoti fermentinį sūrį. Sūrį (pusę turimo kiekio) sumaišyti su garstyčiomis ir majonezu (2 šaukštai).
Likusį surį sumaišyti su krapais ir majonezu.
Kiekvieną riekelę apdėti sūrio įdaru, kaip parodytą nuotraukoje.
Į riekelės vidurį įdėti skiltelę pomidoro.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Di-ana
2015-02-21 08:28
O suris koks.
-
Iveta
2011-10-16 16:58
Visai nieko :parselis: :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...