Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
Duona su raudonais svogūnais
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | raudonas vynas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
400 gramų | kvietiniai miltai |
240 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su sviestiniu kremu
- Tinginys
- Sezamo sausainiai
- Velniški keksiukai su ganašo kremu
- Obuolių pyragas su meile
- Napoleonas
- Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Keksas x 2
- Balta duona su čiobreliais
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Varškės pyragas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Sausainiai „Širdutės“
- Mini sausainėliai
Duona su raudonais svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Raudonas vynas,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...