Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
Duona su raudonais svogūnais
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | raudonas vynas |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 240 mililitrų | vanduo |
| 1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Spurgos
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Duoniukai prie alaus
-
Mini čeburekai
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Evelinos varškės pyragas
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Citrininiai keksiukai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Tinginys su riešutais
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
Duona su raudonais svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Raudonas vynas,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
