Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).

Duona su raudonais svogūnais
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | raudonas vynas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
400 gramų | kvietiniai miltai |
240 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai keksiukai
-
Rageliai
-
Morkų keksiukai
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Bananų duonelė
-
Pyragas su mandarinais
-
Moliūgų pyragas
-
Meduoliukas
-
Vištos spurgos
-
Arbatiniai sausainiai
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Šimtalapis
-
Sausainiai su šokoladu
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Meduolis
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Braškių tortas
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Speltos duona duonkepei
Duona su raudonais svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Raudonas vynas,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.
Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.
Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...