
Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
300 gramų | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Vištienos sultinys
-
Soti žuvienė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Sultinys su pievagrybiais
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...