Gelteklių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 300 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Kopūstų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Čili sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
Gelteklių sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Gelteklės, šaknys,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:11
:jee:
%-)
geri pusryciai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
