
Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriški barščiai
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vasaros sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Brokolių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Gardi dešros sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Petražolių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...