Girienė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | druska |
| 50 gramų | krapai |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 2 vienetai | agurkų |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 litras | vanduo |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Saldi slyvų sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Grybų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Barščiai
-
Burokėlių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Charčio sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
