Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvienė kitaip
- Charčio sriuba
- Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
- Daržovių sultinys su vištiena
- Brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Kefyras su česnaku
- Aguonpienis su kūčiukais
- Pieniška brokolių sriuba
- Šamienė
- Pieniška miltinukų sriuba
- Saldi slyvų sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Paprikų sriuba
- Kreminė baravykų sriuba
- Vištienos sriuba
- Vištienos sriuba su daržovėmis
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...