
Grill dešrelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | dešrelės |
1 pakelis | kotanyi česnakinis marinatas |
300 mililitrų | aliejaus |
1 galva | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Prieskonių mišinį sumaišyti su aliejumi ir actu, juo užpilti namines dešreles.
2.
Svogūną supjaustyti ir dėti į dubenį su dešrelėmis. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, dažnai vartant, norint sulaukti tobulo rezultato. Skanaus!
4.
Prie dešrelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kamuoliukai
-
Malta mėsa tešloje
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kepsniai su sūriu
-
Kepta veršiena
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Jautienos kepsnys
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kukuliukai švediškai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Veršienos maltiniai
Grill dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Dešrelės,
1.5 kilogramo -
Kotanyi česnakinis marinatas,
1 pakelis -
Aliejus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
1 galva -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonių mišinį sumaišyti su aliejumi ir actu, juo užpilti namines dešreles.
Svogūną supjaustyti ir dėti į dubenį su dešrelėmis. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, dažnai vartant, norint sulaukti tobulo rezultato. Skanaus!
Prie dešrelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...