Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.

Grybų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | pievagrybiai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Silkė su saulėgražomis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Grybai krepšeliuose
-
Lašišos rafaelo
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Galva
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Omletas su krevetėmis
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Migdoliniai kotletėliai
Grybų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...