Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.
Grybų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | pievagrybiai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Avokadas su varške
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Sūrio piršteliai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptos bulvės
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Varškės ir duonos blynai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Įdaryti agurkai
-
Obuoliai skarelėse
-
Vištienos tortas
Grybų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
