Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Įdaryta kepta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
3 vienetai | obuoliai (rūgštoki) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 kilogramo | kiaulienos šoninė (su šonkauliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Šašlykai
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kiauliena pagal Aistę
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Įdarytos paprikos
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Keptas jautienos kumpis
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Basturma
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kibinai
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta jautienos nugarinė
Įdaryta kepta kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Obuoliai, rūgštoki,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, su šonkauliais,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
-
vida
2011-01-11 10:07
viskas aprasyta kaip ir aiskiai,bet temperatura nezinoma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...