![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | batonas (riekės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
100 gramų | kiauliena |
300 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Įdaryta paprika
-
Jautienos šašlykas
-
Netikras zuikis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Aštrus karbonadas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
5 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
100 gramų -
Jautiena,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
alia
2017-03-20 08:58
receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves
-
sima
2011-11-21 16:34
receptas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...