
Įdaryti burokėliai su riešutais
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
0.5 vieneto | citrinos (išspausta) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai |
0.5 stiklinės | acto |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 stiklinės | baravykai (ar kiti grybai, troškinti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Spalvingi iešmeliai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Silkės su citrina
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Aitri kepta šoninė
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Karaimų kibinai
Įdaryti burokėliai su riešutais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Citrinos, išspausta,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
0.5 stiklinės -
Actas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti grybai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Petražolės
- Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...