
Įdarytos paprikos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | paprika |
200 gramų | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirti ryžius ir leisti atvėsti. Kol ryžiai verda, pakepinti mėsą.
2.
Kitoje keptuvėje kepinti svogūną, morką ir kitas daržoves.
3.
Nupjauti paprikų viršų, išskobti sėklas ir išplauti vidų. Jeigu paprikos labai didelės galima perpjauti per pusę išilgai.
4.
Paprikų vidų įdaryti faršo ir ryžių mase. Kepti orkaitėje 40 - 45 minutes 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje.
5.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Kepta aviena
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Dešrelių pynė
-
Vikšrų vakarienė
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepta šoninė
-
Keptas kiškis
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kalakutienos maltiniai
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kotletai "Du viename"
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Ranka
-
Naminiai kotletukai
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos kepsnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Įdarytos paprikos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius ir leisti atvėsti. Kol ryžiai verda, pakepinti mėsą.
Kitoje keptuvėje kepinti svogūną, morką ir kitas daržoves.
Nupjauti paprikų viršų, išskobti sėklas ir išplauti vidų. Jeigu paprikos labai didelės galima perpjauti per pusę išilgai.
Paprikų vidų įdaryti faršo ir ryžių mase. Kepti orkaitėje 40 - 45 minutes 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...