Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!
Karštos širdelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių „Pampuškos“
- Bulviniai krabų blyneliai
- Karšti bulvių paplotėliai
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Rudens blynai
- Bulviniai blynai su grybais
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Bulviniai blynai su lašiša
- Blyninės picos iš bulvių
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Blynai su moliūgais
- Bulviniai blynai
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynai su sūriu
Karštos širdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, didelės,
5 vienetai - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...