Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!

Karštos širdelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bobutės zrazai
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Šventiniai blynai
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulvių kotletai su porais
-
Rudens blynai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvinė pica
-
Tradiciniai bulviniai blynai
Karštos širdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, didelės,
5 vienetai - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...