Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!

Karštos širdelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulviniai blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Rudens blynai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Karšti bulvių paplotėliai
Karštos širdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, didelės,
5 vienetai - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėmis. Iš tų riekelių išpjauk širdeles. Bulvines širdeles sudėk į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstyk jas aliejumi, užberk trupučiuką druskos, pipirų ir pašauk į įkaitintą orkaitę. Bulvytes kepk apie 30 minučių. Tiesa, prieš baigiant kepti apibarstyk širdeles tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...