![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta duona - kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 riekių | duona |
šiek tiek | aliejaus (duonos kepimui) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | majonezas (lieso) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (duonos kepimui) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Cukinijų gardėsis
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Vėrinukai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Užkanda "Lelijos"
-
Daržovių puokštė
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Avokado užtepėlė
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kiaušinis avokade
-
Sojos paštetas
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Įdaryti burokėliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Suši su lašiša ir paprikomis
Kepta duona - kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona,
10 riekių - Aliejus, duonos kepimui
-
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas, lieso,
150 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, duonos kepimui
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...