Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Duona su įdaru
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio lazdelės
-
Keptas varškės sūris
-
Kepti kukurūzai
-
Keptas sūris
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Šokoladinės braškės
-
Naminė pica
-
Braškės šokolade
-
Kepti kiaušiniai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Mylimųjų pica
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Triušienos mėsos iešmeliai
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...