Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užtepėlė
-
Ežiukai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Bulvių pyragėliai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Tobulas mėsainis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Greitai užraugti agurkai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skrebučiai
-
Sūrio rutuliukai
-
Kibinai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Keptos krevetės
-
Duonos "suši"
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...