Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių (mažos) |
| 50 gramų | taukai (kiaulių) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Pakora
-
Bananų pica
-
Japoniški suktinukai
-
Vytintos stintos
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Grybukai po sniegu
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Krevetės patale
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Obuoliai su varške
-
Obuoliai skarelėse
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Naminė pica su faršu
-
Vaisių vėrinukai
-
Grilintas camembertas
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
