Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališki pusryčiai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Salotos „Antikvaras“
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Keptas varškės sūris
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Čeburėkai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Omleto keksiukai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Pica su vištiena
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Cukinijų užkanda
-
Žaismingi seniai besmegeniai
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...