Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Parmezano morengai
-
Obuoliai skarelėse
-
Įdaryti agurkai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Bulvių kamuoliukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Virtinukai su grybais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Sūrio suktinukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Skrebučiai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sūrio sausainiai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Tortilijos su kumpeliu
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...