Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Sūrio rutuliukai
-
Įdaryti artišokai
-
Kepenų paštetas
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Cukinija su feta sūriu
-
Pomidoriukai
-
Bulvių pyragėliai
-
Kepta duona
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Keptos krevetės
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...