Kiaulės galvos vyniotinis
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
| 250 gramų | kiaulės kepenys |
| 2 vienetai | batonas (riekės) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji trobelė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Riešutų užkandėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Tradicinė silkė
-
Kibinai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Amerikietiški vafliai
-
Vištienos tortas
-
Žvynabudės muštiniai
-
Rūkytas lynas
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Silkė su burokėliais
-
Šokoladinės braškės
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Kiaušiniai su arbata
-
Švilpikai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Kiaulės galvos vyniotinis
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Kiaulės kepenys,
250 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Salierai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
