
Kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zombių akytės
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Bulvių traškučiai
-
Silkė su daržovėmis
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Picos - ricos
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Cukinijų užkanda
-
Silkė su svogūniukais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Kepenėlių tortas
-
Silkė su persikais
-
Kibinai
-
Kumpio suktinukai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
Kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...