
Kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Ispanijos omletas
-
Nesaldūs keksiukai
-
Vištienos file užkandis
-
Duona su sūriu
-
Seniai besmegeniai
-
Keptos krevetės
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Braškės šokolade
-
Fondiu iš moliūgo
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkė su daržovėmis
Kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...