Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (rūkyta) |
2 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 vienetas | lavašas (didelis) |
1 gūželė | salotos |
1 saujelė | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
2.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
3.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Silkės su citrina
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Šaltiena su vištiena
- Vytintos dešros
- Įdaryti avokadai
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Greitai užraugti agurkai
- Daržovės drebučiuose
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Žiemos skanumynas
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Įdaryti pomidorai
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Skrebučiai su užtepėle
- Baklažanų suktinukai
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, rūkyta,
200 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas, VILNIUS,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas, didelis,
1 vienetas -
Salotos,
1 gūželė -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
1 saujelė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną susmulkinti (tinka rūkyta vištienos šlaunelė ar vištienos vyniotinis), sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais.
Lavašą iškloti salotų lapais ir togiai paskirstyti įdarą. Lavašą susukti ir bent porai valandų dėti į šaldytuvą.
Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Aš
2016-07-31 17:39
Ausra - taip manau reikia kepti, kaip kitaip viskas sušils, paprasčiausiai nepaminėta, logiška ? :)
-
Ausra
2015-05-05 14:24
nuotraukoje parodytas pasilydes suris, tai ji reikia kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...