Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaulės liežuvis |
1 kilogramas | veršiena (kojos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkos krevetės paprastai
-
SPELTOS pica
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Kepti svogūno žiedai
-
Kiškienos paštetas
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Meilės pica su Spelta
-
Ikrų užkandėlė
-
Vištos spurgos
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Ančiukų širdelių užkandelė
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...