Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.

Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaulės liežuvis |
1 kilogramas | veršiena (kojos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šaltiena
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Silkės su citrina
-
Roterdamo riekelės
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Olandiška silkė
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Padažas su avokadais
-
Obuoliai skarelėse
-
Lašišos rafaelo
-
Įdarytas agurotis
-
Keptos krevetės
-
Velykų suktinukai - sushi
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...