Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaulės liežuvis |
| 1 kilogramas | veršiena (kojos) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Maki suši
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kibinai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Dešrelės spiralėje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sūrio kroketai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Svogūnai prie alaus
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
