Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Liulia - Kebab
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
100 mililitrų | pienas |
šiek tiek | provanso žolelės |
7 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Aštri troškinta aviena
- Irmos paukštiena patale
- Sojų kotletėliai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Žuvis su brokoliais
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Paprikos su įdaru
- Pieniška moliūgų sriuba
- Vištienos gabaliukai aluje
- Keptos kurapkos
- Mėsos kukuliukai
- Kopūstų maltiniai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Kepta supjaustyta višta
- Kepta marinuota menkė
- Orkaitėje keptos bulvės
Liulia - Kebab
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...