Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.

Liulia - Kebab
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
100 mililitrų | pienas |
šiek tiek | provanso žolelės |
7 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastasis guliašas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Olandiškas omletas
-
Vištienos kukuliai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kūmutės kotletukai
-
Karšti sumuštiniai
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Žuvies spurgytės
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Jautienos čili su makaronais
-
Moliūgų kotletukai
-
"Ponios cepelinai"
Liulia - Kebab
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...