
Mieliniai blyneliai
INGREDIENTAI:
15 gramų | mielės |
šiek tiek | aliejaus |
40 gramų | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
400 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su moliūgais
-
Amerikietiški vafliai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Varškės ir duonos blynai
-
Blynai be aliejaus
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Pusryčiai su meile
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Baklažanų blynai
-
Saldus užkandis
-
Mieliniai sklindžiai
-
Grikių blynai
-
Beliašas
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Lavašo lietiniai
-
Blynai su obuoliais
Mieliniai blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Mielės,
15 gramų - Aliejus
-
Sviestas,
40 gramų -
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
aistis
2012-02-28 19:48
skanu :super: :super: :super:
-
Aida
2010-10-07 13:32
:parselis: na bandau maisyt ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...