
Morkos su tekila
INGREDIENTAI:
500 gramų | morkos |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.25 valgomojo šaukšto | krapai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
50 mililitrų | tekila |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Nesaldūs keksiukai
-
Silkių vyniotiniai
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Zombių akytės
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Olivijos omletas
-
Šaltiena
-
Karališkos krevetės paprastai
-
"Firminė" bulvytė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Bulvių traškučiai
Morkos su tekila
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
500 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, džiovinti,
1/4 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Tekila,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
loretas
2013-01-04 23:19
cia tipo tekilos gadinimas :-p
-
liu
2010-04-17 11:37
cia,tipo,garnyras? :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...