
Morkos su tekila
INGREDIENTAI:
500 gramų | morkos |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.25 valgomojo šaukšto | krapai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
50 mililitrų | tekila |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Silkė su saulėgražomis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Grybai krepšeliuose
-
Lašišos rafaelo
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Galva
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Omletas su krevetėmis
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Migdoliniai kotletėliai
Morkos su tekila
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
500 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, džiovinti,
1/4 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Tekila,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
loretas
2013-01-04 23:19
cia tipo tekilos gadinimas :-p
-
liu
2010-04-17 11:37
cia,tipo,garnyras? :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...