Sumalkite grybus. Pakepinkite juos su svogūnu.
Sudėkite į grybus miltus, krakmolą, pipirus ir druską ir viską išmaišykite.
Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Naminiai grybų kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų laiveliai
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Netikras zuikis
- Žuvies zrazai
- Triušis raudonojo vyno marinate
- Viščiukas folijoje
- Greitas varškės apkepas
- Jautienos kotletukai
- Vištiena su ananasais
- Šutintas upėtakis
- Mėsos duona
- Kotletukai su moliūgu
- Špinatų apkepas
- Ryžių rizotas
- Midijos su špinatais
- Vištienos plovas
- Aguročiai su grybais
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Kepti agurkai
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
Naminiai grybų kotletai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite grybus. Pakepinkite juos su svogūnu.
Sudėkite į grybus miltus, krakmolą, pipirus ir druską ir viską išmaišykite.
Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Marius
2014-12-30 16:11
Visai nieko, gal tik daugiau apkepinti reikejo ))
-
October
2011-07-14 13:35
Kokius grybus reikia naudoti?
-
laura
2011-04-03 11:59
visai skaniai atrodo :-) :-)
-
vaidukeand
2011-03-10 16:40
na skanus tikrai,daznai pati darau tokius.. :-)
-
monika
2011-03-04 13:15
kas per vireja ???????????????????????
Kur proporcijos, gerbiamoji?
-
ramute
2011-02-28 13:53
as pirmiausia pakepinu grybus kartu su svogunais,o kai truputi pravesta,tada sumalu.man patinka toks valgis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...