
Naminis kiaulienos paštetas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
1 kilogramas | kiaulės kepenys |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | kiaulės inkstai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių užkandėlė
-
Salotos ananase
-
Kepenų paštetas
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Traktoristo pietūs
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krevetės
-
Kumpio suktinukai
-
Bulvių traškučiai
-
Roterdamo riekelės
-
Vaisių vėrinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Girti čeburėkai
-
Seniai besmegeniai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Krevetės patale
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Skrebučiai
-
Žiemos skanumynas
Naminis kiaulienos paštetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Mairūnas
- Lauro lapai, malti
-
Kiaulės kepenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Kiaulės inkstai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...