
Omletas su persikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Įdarytos cukinijos
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Midijų šašlykai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Kukurūzų apkepas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Negaluojančios paprikos
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kepta šoninė
-
Kepta cukinija su kariu
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Bulvinė pica
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Omletas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Persikai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...