
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė tortilija su priedais
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Traški vištiena
-
Menkės kukuliai
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Makaronai su faršu
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
"Balandėlis"
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Šventinė višta
-
Prancūziški kotletai
-
Kibinai
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Vištienos kukuliai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Kugelis
-
Pietūs moliniame inde
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kepta aštri menkė
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...