
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Keptos kepenėlės
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kepta jautiena
-
Čachochbilis
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Jautienos vyniotiniai
-
Įdarytos parikos
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Keptas paršelis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...