paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Vištiena su grybais
- Obuolių ir morkų blynai
- Bulviniai blynai su grybais
- Kotletukai su morkomis
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Vištienos krūtinėlė
- Neįprasti šašlykai
- Cepelinai
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Moliūgų apkepas
- Keptas ungurys
- Kopūstų tortas
- Kulebekas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Vištiena su apelsinais
- Pica su saliami ir žirneliais
- Jūros lydeka Graikiškai
- Troškinta vištiena
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...