paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Bulvių paplotėliai
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Holishki (balandėliai)
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptos armonikos
-
Aguročiai su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ryžių pudingas
-
Kepti patisonai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronai su faršu
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
