
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Plovas
-
Jautienos kotletukai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Žuvies kukuliai
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Sojų marinatas vištienai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Kotletukai be mėsos
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Virtas karšis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Bulvių vėdarai
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos blyneliai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...