
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų pjausniai
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Naminis šnicelis
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištiena su rabarbarais
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Greitas bulvių apkepas
-
Žuvies blynukai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Omletas su grybais
-
Šašlykai su majonezu
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kiaulienos kotletai
-
Keptos paprikos
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...