
Patisonų blynai
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
75 gramai | cukatos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo lietiniai
-
Varškėčiai
-
Pusryčiai su meile
-
Pomidorų blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bananiniai blynai
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Bulviniai blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Mieliniai blynai
-
Čirviniai blynai (širdelės)
-
Bulviniai blynai
-
Maroko blynai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Blyneliai su baklažanais
Patisonų blynai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukatos,
75 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...