
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | pomidorai |
1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai traškučiai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sūrio sausainiai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Užkandukai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Ispanijos omletas
-
Kiaušinis avokade
-
Mini picos su majonezu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Vištiena drebučiuose
-
Pikantiškos sraigės
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balzaminis actas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...