Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | pomidorai |
1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Nesaldūs keksiukai
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė „Fantazija“
- Traškus užkandis prie alaus
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Pikantiški migdolai
- Kiaušininė užkandėlė
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Krevetės šoninės patale
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Vegetariški čeburėkai
- Krepšeliai su grybais
- Padažas su avokadais
- Brusketa
- Sumuštinis ant salotos lapo
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balzaminis actas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...