Prancūziška svogūnų sriuba
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | pipirai |
0.5 litro | sultinys |
5 riekės | duona (balta) |
3 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.
2.
Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.
3.
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.
4.
Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.
5.
Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė sriuba
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Dešros sriuba
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Trinta sriuba su salierais
- Salierų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Pupelių sriuba su sūriu
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Bulbienė
- Raugintų kopūstų sriuba
- Agurkinė
- Avokadų sriuba su imbieru
- Bananų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
-
Sultinys,
0.5 litro -
Duona, balta,
5 riekės -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti pusėje kiekio sviesto. Pagardinti pipirais.
Pilti mėsos sultinio ir virti 15 minučių. Baigiant virti berti druskos.
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti likusiame svieste.
Sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, į juos išdėlioti apkepintas, storai tarkuotu sūriu apibarstytas duonos riekes.
Dubenėlius su sriuba dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ruta
2014-03-12 16:19
Dar reik ipilti stikline vyno, tai bus dar nuostabesnis skonis ! super sriuba!
-
Daiva
2013-10-17 19:12
Ačiū, Migle, už tokią skanią sriubą. Nežinau, kodėl ji visiems tokia neišvaizdi atrodė, mano šeima kuo skaniausiai sulapnojo. Ir kaip nebūtų keista, kokie skanūs svogūnai! Pagaliau gavau kitokio skonio :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...