
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Įdaryti pomidorai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Ispaniški sandvičiai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Tobulas mėsainis
-
Paprikų suktinukai
-
Bulvių košės kroketai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Įdaryti obuoliai
-
Kiaušinis avokade
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Migdolinės pelytės
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...