
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Sūrio kamuoliukai
-
Sūrios lazdelės
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Fokačija su pagardais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Keptos bulvės
-
Lazdelės su sūriu
-
Sultingas Kebabas
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Ikrų užkandėlė
-
Mini picos
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Mini sumuštinukai
-
Boružėlės
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kibinai
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...