![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Pakora
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Krevetės
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Sumuštinis "Ara"
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Omletas su riešutais
-
Omletas su pomidorais
-
Įdaryti avokadai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Pomidorų užkandėlė
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Mini picos su majonezu
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...