Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Įdaryti avokadai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Keptas sūris
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Sultingas Kebabas
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Kibinai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Gurmanų suktinukai
-
Virti vėžiai
-
Sulekta Speltos pica
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kepti kukurūzai
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
