
5 vienetai | pomidorai |
1 sauja | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Buritos (burritos)
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Brusketa
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Naminiai traskuciai
-
Bulvių pyragėliai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Picos - ricos
-
Grilintas camembertas
-
Velykinės morkytės
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Bulvių traškučiai
-
Įdaryti kiaušiniai
Ryžių troškinys

-
Pomidorai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Ryžiai,
250 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
Komentarai (9)
-
Rasa
2009-01-05 19:48
tai tu parasyk jai zinai viska,nerekus cia.
maziau sauktuku
-
Rasa
2009-01-05 19:47
Tai tu parasyk neblovius cia kaip karve.mat atsirado zinanti viska... %-) maziau sauktuku cia.
-
lucia
2009-01-02 19:03
ei ka jus cia rasot!!!! ar bent karta italijoj buvot ir istiesu ragavot milanietisku ryziu? pirma paragaukit paskui rasykit ir neklaidinkit zmoniu!!!!