
5 vienetai | pomidorai |
1 sauja | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Olivijos omletas
-
Vorų užkandėlė
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Roksės užkandėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Roterdamo riekelės
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Farširuota lydeka
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
Ryžių troškinys

-
Pomidorai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Ryžiai,
250 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
Komentarai (9)
-
Rasa
2009-01-05 19:48
tai tu parasyk jai zinai viska,nerekus cia.
maziau sauktuku
-
Rasa
2009-01-05 19:47
Tai tu parasyk neblovius cia kaip karve.mat atsirado zinanti viska... %-) maziau sauktuku cia.
-
lucia
2009-01-02 19:03
ei ka jus cia rasot!!!! ar bent karta italijoj buvot ir istiesu ragavot milanietisku ryziu? pirma paragaukit paskui rasykit ir neklaidinkit zmoniu!!!!