
5 vienetai | pomidorai |
1 sauja | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Parmezano morengai
-
Obuoliai skarelėse
-
Įdaryti agurkai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Bulvių kamuoliukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Virtinukai su grybais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Sūrio suktinukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Skrebučiai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sūrio sausainiai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Tortilijos su kumpeliu
Ryžių troškinys

-
Pomidorai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Ryžiai,
250 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
Komentarai (9)
-
Rasa
2009-01-05 19:48
tai tu parasyk jai zinai viska,nerekus cia.
maziau sauktuku
-
Rasa
2009-01-05 19:47
Tai tu parasyk neblovius cia kaip karve.mat atsirado zinanti viska... %-) maziau sauktuku cia.
-
lucia
2009-01-02 19:03
ei ka jus cia rasot!!!! ar bent karta italijoj buvot ir istiesu ragavot milanietisku ryziu? pirma paragaukit paskui rasykit ir neklaidinkit zmoniu!!!!