![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
5 vienetai | pomidorai |
1 sauja | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Įdarytos dešrelės
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Skrudintos alyvuogės
-
Braškės šokolade
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Omletas su krevetėmis
-
Suvyniotos dešrelės
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
"Firminė" bulvytė
-
Helovyno užkandžiai
-
Duona su įdaru
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Omletas su špinatais
-
Ikrų užkandėlė
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Silkė su plakta grietine
Ryžių troškinys
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
-
Pomidorai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Ryžiai,
250 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
Komentarai (9)
-
Rasa
2009-01-05 19:48
tai tu parasyk jai zinai viska,nerekus cia.
maziau sauktuku
-
Rasa
2009-01-05 19:47
Tai tu parasyk neblovius cia kaip karve.mat atsirado zinanti viska... %-) maziau sauktuku cia.
-
lucia
2009-01-02 19:03
ei ka jus cia rasot!!!! ar bent karta italijoj buvot ir istiesu ragavot milanietisku ryziu? pirma paragaukit paskui rasykit ir neklaidinkit zmoniu!!!!