Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

Salierų kroketai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 stiklinė | ryžiai (košė) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų užkandėlė
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Vorų užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su persikais
-
Kepta duona
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Užkanda "Braškės"
-
Užtepėlė
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Cukinijų gardėsis
Salierų kroketai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
1 vienetas -
Ryžiai, košė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Nika
2011-03-30 15:55
Kaip stambiai tarkuojamas salieras ir kokie kiausiniai maisomi su ryziais? imusti ar jau isvirti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...