
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
800 gramų | kiaulės ausys |
šiek tiek | druska |
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
"Ponios cepelinai"
-
Kiaulienos kotletai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Šašlykai su majonezu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Koldūnai su mėsa
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiaulienos kotletai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kibinai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Šeduvos muštinis

- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulės ausys,
800 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2 morkos, 150 g rūkyto virto kumpio, 2 svogūnai, 30 g riebalų.
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.