
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
800 gramų | kiaulės ausys |
šiek tiek | druska |
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Itališka veršienos filė
-
Įdaryta cukinija
-
Apkepas „La Graikija“
-
Troškinta triušiena
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Žuvinto kepsnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Guliašas su šafranu
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Karališkas kepsnys
-
Paprikų laiveliai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Guliašas su kiauliena
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kotletukai su bulvėm
Šeduvos muštinis

- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulės ausys,
800 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2 morkos, 150 g rūkyto virto kumpio, 2 svogūnai, 30 g riebalų.
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.