
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
800 gramų | kiaulės ausys |
šiek tiek | druska |
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Įdarytos paprikos
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Suadytas karbonadas
-
Zrazai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Įdarytos parikos
-
Čenachai
-
Kukuliai su padažu
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kelmas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Keptas paršelis
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Šeduvos muštinis

- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulės ausys,
800 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 2 morkos, 150 g rūkyto virto kumpio, 2 svogūnai, 30 g riebalų.
Padažui reikės: 100 g grietinės, 3 šaukštai tirpinto sviesto, 2 svogūnai, truputį druskos, pipirų. Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama grietinės, maltų prieskonių, druskos ir viskas truputį patroškinama. Padažas tiekiamas padažinėje.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma maltais prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras.
Įdarui pakepinamos kubeliais supjaustytos morkos, vėliau—svogūnai, vėliausiai — virtas supjaustytas kumpis. Įdaras pagardinamas prieskoniais bei druska ir gerai išmaišytas dedamas ant mėsos. Formuojamas didelis maltinis, aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose. Muštinis tiekiamas su virtomis ar šviežiomis daržovėmis.