Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Silkė patale
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandukai
-
Keptas sūris
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Silkės užkandėlė
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Migdolinės pelytės
-
Helovyno užkandžiai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Varškės ir duonos blynai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Silkės užkandėlė
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Kiaušinis avokade
-
Galva
-
Omletas mažiesiems
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Suši su lašiša
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...