Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Silkė patale
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Krevetės šoninės patale
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Girti čeburėkai
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Omletas su krevetėmis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkės užkandelė
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...