Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Silkė patale
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 200 gramų | silkė (filė) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
| 2 vienetai | bulvių (virtos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tradicinė silkė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užklota pica
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Duona su įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Grybų užkandis
-
Žuvis tešloje
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
