Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Karaimų kibinai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Duona su česnaku
-
Kibinai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Omletas su špinatais
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vorų užkandėlė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pica studentiška
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kūčiukai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Alinos čeburekai
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...