Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė pomidorų - grybų padaže
INGREDIENTAI:
160 gramų | silkė (filė) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
80 gramų | sultinys (grybų) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Velykų belaukiant
-
Helovyno užkandžiai
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kepti kukurūzai
-
Įdarytas agurotis
-
Sūrio lazdelės
-
Sūrio rutuliukai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Naminiai traskuciai
-
Naminė pica su faršu
-
Skanios "Bačkutės"
-
Saldus užkandis
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Lašišos bokšteliai
-
Rūkytas lynas
Silkė pomidorų - grybų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
160 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Sultinys, grybų,
80 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...