Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė pomidorų - grybų padaže
INGREDIENTAI:
160 gramų | silkė (filė) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
80 gramų | sultinys (grybų) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Kiaušinienė
-
Vasaros ežiukas
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Olgos šventinė silkutė
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Kibinai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Skrebučiai su sūriu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Obuoliai su varške
Silkė pomidorų - grybų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
160 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Sultinys, grybų,
80 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...