Silkiniai vėrinukai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | svogūnai (ropiniai) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame silkės odą ir supjaustome silkę keturkampiais gabalėliais. Supjaustome virtas bulves, morkas, obuolius ir svogūnus. Po to visus produktus sluoksniuojame ir persmeigiame specialiu smeigtuku. Vėrinukus sudedame į lėkštę. Papuošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškios vištienos juostelės
- Kiaušinienė su varškės sūriu
- Kumpio suktinukai
- Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
- Lavašo suktinukai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Ūmėdės padaže
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Silkė pataluose
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Sūrio užkandis prie vyno
- Daržovės drebučiuose
- Šokoladiniai vaisiai
- Vištienos tortas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Pavasarinis silkės užkandis
- Šokoladinės braškės
- Krabų lazdelės tešloje
- Sūrio kamuoliukai
Silkiniai vėrinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai, ropiniai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupame silkės odą ir supjaustome silkę keturkampiais gabalėliais. Supjaustome virtas bulves, morkas, obuolius ir svogūnus. Po to visus produktus sluoksniuojame ir persmeigiame specialiu smeigtuku. Vėrinukus sudedame į lėkštę. Papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...