
100 gramų | margarinas (kepiniams) |
150 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | razinos |
šiek tiek | varškė (liesa) |
Paimkite nedidelį katiliuką, ir įdėkite 5 valg. šaukštus paprastos kakavos, porą šaukštų grietinės, šaukštą sviesto, 4 šaukštus cukraus (galima ir daugiau) ir masę maišykite tol kol užvirs, jeigu šokolado spalva bus per šviesi, įdėkite dar kakavos.
Trupinių receptas.
Į katiliuką įdėkite 250g cukraus, 50ml.pieno, 50ml, grietines, 10g sviesto, 1 šaukštą medaus (nebūtina), čiūpsnelį vanil. cukraus, šlakelį aliejaus. Šią masę ant vidutinės ugnies maišykite tol kol ji pradės byrėti (maždaug 15-25min.). Kai trupiniai bus baigti juos iberkite į švarų indą, o katilėlį užmerkite verdančiu vandeniu, kad lengviau išsiplautų. ;)
Beje, reikės saujos braškių.
Gaminti taip : Keksiukuose išpjaukite per vidurį kūgio formos angą. Jau išpjautą keksiuką su tuščia erdve merkite į šokoladą, ir įstatykite 3-4 braškių gabalėlius. Po to su šokoladu apliekite iš braškes. Tada apibarstykite trupiniais. Palaikykite apie valandą šaldytuve, kad apstingtų. :) Tikiuosi Jums viskas pavyks, skanaus :))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Vaisių vėrinukai
-
Uogų desertas
-
Persikinė želė
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sūrio pyragėliai
-
Glazūruota varškė
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Kepti obuoliai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Nugos tortas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Mini pavlovos
Skaniausi Redos keksiukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Margarinas, kepiniams,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Razinos
- Varškė, liesa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinius ir išplakame.
Įdedame kepimo miltelius, druską, miltus ir razinas.
Keksines patepkite trupučiu margarino kepiniams.
Kepkite 180 lapsnių temperatūroje apie 30min. Tikrinkite mediniu pagaliuku.
Jeigu norite papuošti taip kaip nuotraukoje, skaitykite toliau :)
Paimkite nedidelį katiliuką, ir įdėkite 5 valg. šaukštus paprastos kakavos, porą šaukštų grietinės, šaukštą sviesto, 4 šaukštus cukraus (galima ir daugiau) ir masę maišykite tol kol užvirs, jeigu šokolado spalva bus per šviesi, įdėkite dar kakavos.
Trupinių receptas.
Į katiliuką įdėkite 250g cukraus, 50ml.pieno, 50ml, grietines, 10g sviesto, 1 šaukštą medaus (nebūtina), čiūpsnelį vanil. cukraus, šlakelį aliejaus. Šią masę ant vidutinės ugnies maišykite tol kol ji pradės byrėti (maždaug 15-25min.). Kai trupiniai bus baigti juos iberkite į švarų indą, o katilėlį užmerkite verdančiu vandeniu, kad lengviau išsiplautų. ;)
Beje, reikės saujos braškių.
Gaminti taip : Keksiukuose išpjaukite per vidurį kūgio formos angą. Jau išpjautą keksiuką su tuščia erdve merkite į šokoladą, ir įstatykite 3-4 braškių gabalėlius. Po to su šokoladu apliekite iš braškes. Tada apibarstykite trupiniais. Palaikykite apie valandą šaldytuve, kad apstingtų. :) Tikiuosi Jums viskas pavyks, skanaus :))