
Sriuba puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
0.5 stiklinės | svogūnai (pjaustyti) |
0.5 stiklinės | salierai (pjaustyti) |
1 stiklinė | morkos (pjaustyta kubeliais) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
0.5 stiklinės | pupelės |
4 valgomieji šaukštai | ryžiai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
2 vienetai | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Šaltibarščiai
-
Makaronų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Rūgšynių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Baravykų sriuba
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Soti sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
Sriuba puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Svogūnai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Salierai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Morkos, pjaustyta kubeliais,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Ryžiai,
4 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...