Sriuba puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 0.5 stiklinės | svogūnai (pjaustyti) |
| 0.5 stiklinės | salierai (pjaustyti) |
| 1 stiklinė | morkos (pjaustyta kubeliais) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 5 stiklinės | sultinys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
| 0.5 stiklinės | pupelės |
| 4 valgomieji šaukštai | ryžiai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Šamienė
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
Sriuba puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Svogūnai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Salierai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Morkos, pjaustyta kubeliais,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Ryžiai,
4 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
