
Tortilijos su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | tortilija (lakštai) |
250 gramų | varškė |
250 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | pomidorai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
2.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Pingviniukai
-
Kiškienos paštetas
-
Galva
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Užkanda "Braškės"
-
Rūkytas lynas
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vėrinukai
-
Grybukai po sniegu
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Užkandis su unguriu
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Tortilijos su krabų lazdelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Varškė,
250 gramų -
Krabų lazdelės,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Reklama:
Komentarai (3)
-
Diana
2015-10-18 14:28
Vaizdelis lėkštėje apetito nekelia.
-
ginte
2014-07-03 22:38
Pasigaminau,rytoj ragausiu,skonis tai sakanu:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...