Tortilijos su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | tortilija (lakštai) |
250 gramų | varškė |
250 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | pomidorai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
2.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Užkandis su vytinta jautiena
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Silkė su svogunais marinate
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Farširuoti kiaušiniai
- Šaltiena
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Sūrio rutuliukai
- Žiemos skanumynas
- Silkė burokėlių patale
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Kiaušinių krepšeliai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Skanūs sumuštiniai
- Seniai besmegeniai
- Sūri širdelė
- Silkės pataluos vyniotinis
Tortilijos su krabų lazdelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Varškė,
250 gramų -
Krabų lazdelės,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Reklama:
Komentarai (3)
-
Diana
2015-10-18 14:28
Vaizdelis lėkštėje apetito nekelia.
-
ginte
2014-07-03 22:38
Pasigaminau,rytoj ragausiu,skonis tai sakanu:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...