
Tortilijos su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | tortilija (lakštai) |
250 gramų | varškė |
250 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | pomidorai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
2.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Virtas vyniotinis
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Įdaryta paprika
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Sūrių užkandelė
-
Liežuvio užkandėlė
-
Sultingas Kebabas
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Lavašo sumuštiniai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sūrio užkandis prie vyno
Tortilijos su krabų lazdelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Varškė,
250 gramų -
Krabų lazdelės,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Reklama:
Komentarai (3)
-
Diana
2015-10-18 14:28
Vaizdelis lėkštėje apetito nekelia.
-
ginte
2014-07-03 22:38
Pasigaminau,rytoj ragausiu,skonis tai sakanu:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...