Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Triušis raudonojo vyno marinate
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
4 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
200 mililitrų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 kilogramas | triušiena |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Sotusis guliašas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Tešloje kepta lašiša
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Žuvis padaže
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Makaronai su šonine
-
Keptas paršelis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Vėdarai
-
Kalakuto šlaunelės
-
Malta mėsa tešloje
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Skanūs kukuliai su bulvėmis
Triušis raudonojo vyno marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, konservuoti,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
200 mililitrų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
-
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...