Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Triušis raudonojo vyno marinate
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
4 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
200 mililitrų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 kilogramas | triušiena |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis su daržovių ir kuskuso rizotu
-
Orkaitėje kepta višta
-
Kepti švieži miško grybai
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Velykinis paršiukas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Sicilijos ešerys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Keptos cukinijos
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Mėsos kukuliai
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Mėsos paplotėlis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Vištiena su ryžiais
-
Porai su ryžiais
-
Varškėtukas
Triušis raudonojo vyno marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, konservuoti,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
200 mililitrų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
-
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...