Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žuvies filė
- Žuvis su alyvuogėmis
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Sicilijos ešerys
- Žuvis tešloje
- Žuvis su migdolais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Įdaryta lazanija
- Karališkas Grill otas
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Kepta žuvis
- Žuvies spurgytės
- Kepta stinta
- Kalmarų žiedai tešloje
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Lašiša garuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...