
Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies kotletai
-
Keptas karšis
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašišos kepsneliai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies užkepėlė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Folijoje keptas karpis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
Lašiša garuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...