Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Jautienos kotletukai
-
Jautienos kepsnys
-
Įdarytos bulvės
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Mėsos kukuliukai
-
Tortilijos
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...