Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Midijos su špinatais
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Makaronai su faršu
-
Šašlykai iškylai
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Jautiena gurmanams
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Dešrelės ir šoninė keptos grilyje
-
Kotletukai
-
Kepta veršiena
-
Apkepas „Greitukas“
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Triušis raudonojo vyno marinate
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kepta menkė su bulvėmis
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...