Troškinta vištiena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai
0.5 kilogramo vištų blauzdelės
250 mililitrų grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
30 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta vištiena

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Reklama:

Komentarai (2)


  • ramune 2012-02-27 15:03

    skanu ir pigu,greitai paruosiama.


Daugiau receptų