Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
| 250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Bulvių paplotėliai
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Holishki (balandėliai)
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptos armonikos
-
Aguročiai su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ryžių pudingas
-
Kepti patisonai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronai su faršu
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
