Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Makaronai su vištiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Vištienos sparneliai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Jautienos kotletukai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Spageti Carbonara
-
Žuvis tešloje
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos kepsnys
-
Holishki (balandėliai)
-
Orkaitėje kepta višta
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...