
Užkandžių sūris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
šiek tiek | kmynai |
250 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškė ištrinama ir sumaišoma su išsuktu sviestu bei tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama garstyčių, pasūdoma. Masė dedama į formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkės užkandėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Kiškienos paštetas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Pomidoriukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Dešrelės spiralėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Karštos bandelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pikantiškos morkytės
Užkandžių sūris
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Garstyčios, padažas
- Kmynai
-
Varškė,
250 gramų -
Sūris, parmezano,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė ištrinama ir sumaišoma su išsuktu sviestu bei tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama garstyčių, pasūdoma. Masė dedama į formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...