
200 gramų | sviestas (ar margarinas) |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | varškė (pakelis) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | obuoliai |
Kas nemėgsta cinamono, jo nedėkite. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Paplotėliai su bananais
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Songoko sausainiai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Baltijos pyragėliai
-
Dribsnių sausainiai
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Piršteliai su kmynais
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Migdoliniai sausainiai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Paprasti sausainukai
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
Vaikystės skarelės

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, ar margarinas,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė, pakelis,
1 vienetas - Cukrus
- Obuoliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpinti, sudėti grietinę, varškę, truputį cukraus, miltus (dėti tiek, kad neliptų tešla prie rankų) ir išminkyti, iškočioti, supjaustyti juostelėmis, apsukti obuolių skilteles(apibarstytas cukrumi ir cinamonu). Išplaktu kiaušiniu aptepti sausainius, sudėtus į skardą ir apibarstyti cukrumi. Kepti 180 laipsnių temperatūroje.
Kas nemėgsta cinamono, jo nedėkite. Skanaus :)
Komentarai (9)
-
(anonimas)
2010-08-28 18:13
kepti kol paruduoja ;-) bijau pameluoti tikslų laiką, tik tiek galiu pasakyti kad iškepa greitai :-)
-
Vika
2010-05-01 17:49
o kiek mazdaug laiko reikia kepti? :)
-
renata
2010-03-15 15:23
aš naudoju varškę 9% riebumo. Ir dar...pamačiau, kad yra recepte klaida dėl miltų kiekio.Tik jau pataisyti neina. Tikrai ne 2 šaukštai, o apie 10 maždaug :-)
-
SKAISTE`
2010-03-15 12:17
kokio riebumo varske butu geriau deti?
-
renata
2010-03-12 13:31
agne, džiaugiuosi kad patiko :-*
-
agne
2010-03-04 00:43
nuostabu :parselis: